Kungsbacka Fight Team är en ideell idrottsförening som drivs av eldsjälar med brinnande intresse för Kick&Thaiboxning. Föreningen drivs helt utan vinstintresse, termnsavgiften går oavkortat till föreningens utgifter såsom hyra,utrustning m.m


 

För att läsa om föreningens policy, klicka HÄR

FAQ

Kan man provträna hos er?
Ja i början av varje termin har vi en "prova på" vecka för alla nya där man kan testa alla pass gratis. Missar man det får man provträna 1 gång gratis.

Är man försäkrad hos er?
Självklart. Vi är medlemmar i Riksidrottsförbundet, SB&K ,SMTF och Svenska kickboxningsförbundet och har därigenom en Kampsportsförsäkring för alla medlemmar.

När kan man börja träna?
Vi har terminsstart för nybörjare i Januari och Augusti. Hur länge man kan hoppa in i en termin varierar lite beroende på plats men oftast ca 1,5 månad in efter terminsstart.

Vad behöver man för utrustning?
I början räcker det med shorts, t-shirt och vattenflaska(vi tränar barfota). Längre in på terminen(efter ca 4 veckor) så behövs handskar,besnkydd,tandskydd och suspensoar. Färdiga paket kan du köpa i lokalen eller hos våra samarbetspartners.

Hur lång är en termin?
Från Januari till slutet av Maj och Augusti till December. 

Vart hittar man er?
Arendalsvägen 22 i Kungsbacka. Bakom Burgerking/Mjuk biltvätt  brevid MERCUS yrkeskläder

Måste man träna alla pass?
Självklart inte, man får träna så mycket och så lite man vill. Men vi rekomenderar minst 2 pass i veckan för Nybörjarna. Samt 3 pass i veckan för de som vill tävla

Hur anmäler man sig?
Skicka ett meddelande på vår facebook sida

Jag vill börja tävla, går det att göra hos er?
Självklart, vi är en tävlande förening och åker iväg så ofta vi kan på olika tävlingar runt om i Sverige och Europa.

Mina barn vill börja träna, hur gör jag?
Vi har en barn/ungdomsgrupp på lördgar för alla från7-13år. Det endasom behövs är shorts,t-shit och vattenflaska i början. 

Förbund & Nytta